Пропускане към основното съдържание

Предмет на дейност

Предмет на дейност

Основният предмет на дейност, към който сдружението се стреми е предоставяне на безплатна помощ за деца, юноши, родители и двойки, под формата на психологично консултиране, терапевтични групи, курсове, тренинги и други психотерапевтични дейности.

Предметът на дейност на Сдружението включва също:

  • Семейно и брачно психологично консултиране.
  • Психологично консултиране на родители.
  • Психологично консултиране на деца и юноши.
  • Психологични курсове и тренинги за родители.
  • Психологични групи за деца и/или родители.
  • Психологична работа с рефлексивен екип със семейства и/или двойки.
  • Други психологични или психотерапевтични дейности.
  • Психологични проекти, кампании и събития.


Здраво семейство:

Какво е определението за семейство? Здраво семейство за нас значи, всеки член от семейството да се чувства емоционално подкрепен и разбран!

Защитено пространство:

Всеки от нас има нужда да бъде чут! В Сдружение „Родител – Дете“ създаваме едно защитено пространство за свободно споделяне.

За дарители:

Банкова сметка за дарения:

 

РОДИТЕЛ-ДЕТЕ СДРУЖЕНИЕ IBAN: BG24BUIN95611000631125- АЛИАНЦ БАНК

За контакт:

0888 71 71 43
E-mail: roditel.dete@gmail.com
Facebook

Коментари

Популярни публикации от този блог

5 вида семейства

Всички ние имаме нещо общо и то е ,че при каквито и да е обстоятелства – произлизаме от семейство. Независимо от културата, семейството винаги е било главна и основна тема, от която произлизат ценности, традиции и най-вече личността на всеки отделен човек. Интересното за думата „семейство/фамилия“ е, че идва от латински ( familia ), с която са обозначавали хора живеещи под един покрив, включително и по-специфично прислужниците и близките в една къща. В съвременния изказ, също можем да видим подобно използване – тъй като вече не можем да говорим, че едно семейство е задължително под формулата „майка+баща=дете“. Теорията определя 6 вида семейства, според състава им, които имат своите специфични характеристики и динамика: Нуклеарно семейство Това е така нареченото традиционно семейство, което включва жена, мъж (съпрузи или живеещи на семейни начала) и техните деца. Според социалните представи, това е идеалната среда за отглеждане на деца.  Позитивите  на това семейство са, че е м

Кампания СЕМЕЙСТВО- СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ

Сдружение Родител-Дете  стартира своята кампания  СЕМЕЙСТВО- СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ .  Кампанията е свързана със семейно консултиране и терапия на семейства и двойки. В рамките на кампанията:          Веднъж на две седмици – семейна сесия          Екип от семейни психотерапевти         60 минутни сесии         5 ваучера за безплатни терапевтични срещи  За кампанията: Консултациите се извършват от  семеен психотерапевт  под суперизия та на опитен семеен психотерапевт от Институтпо Фамилна Терапия България .     * Всички семейни терапевти са дипломирани, практикуващи психолози и семейни консултанти, които се усъвършенстват в спецификата на терапевтичната работата със семейства и двойки. Това е сравнително  нов  за България и особено за Варна ,   метод  на психотерапевтична работа със семейства и двойки, който позволява да се осъществят  важни промени  в семейните отношение. Благодарение  на получаването на  обратната връзка от екипа и супервизора , терапевтът и с
СЕМЕЙСТВОТО Е ПЪРВАТА СОЦИАЛНА ЕДИНИЦА, С КОЯТО ДЕТЕТО ОТ РАЖДАНЕТО СИ ИМА НАЙ-ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН КОНТАКТ И В НЕЯ СЕ РАЗВИВАТ ФОРМИТЕ НА СОЦИАЛНОТО МУ ПОВЕДЕНИЕ, Т.Е. ПЪРВИТЕ ЕТАЛОНИ НА ЧОВЕШКОТО ПОВЕДЕНИЕ.